lauantai 10. huhtikuuta 2010

Takaisin kotimaahan







Tänä aamuna kävimme vielä ostoksilla Galeries Lafayettessä. En ollut käynyt siellä ennen, sehän on melkein komeampi kuin Notre Dame, jossa kävimme toissapäivänä. Otin muutaman kuvan sieltä sisältä ja yhden ulkona kattoterassilla, jossa Eiffel-torni näkyy taustalla.
Kun puolen päivän aikoihin lähdimme hotellista, ja yritin maksaa luottokortillani, se ei onnistunut, ja sama varakortilla, onneksi Ullan kortilla oli katetta ja saimme maksettua hotellin. En tiedä olisinko joutunut tiskaamaan vai mitä, jos Ulla ei olisi tullut lunastamaan minua.
Finnairin kone oli aika täynnä, mutta mahduimme lopulta kuitenkin sinne, ja kiilasimme vähän turvatarkastuksen jonossa,sillä pelkäsimme muuten myöhästyvämme.
Koneessa oli tuttu purseri, joka tarjosi meille shamppanjat, ja kyllä ne maistuivat!

Maailmanympärimatka on tehty, ja tämä lysti loppuu nyt tähän.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!

5 kommenttia:

  1. Suurkiitokset mielenkiintoisesta maailmanympärimatkasta. Omat matkat jäivät tänä talvena vähemmälle, kun oli jännittävää seurattavaa ilmankin. Tervetuloa Suomeen. Jätimme vielä hiukan lunta ihailtavaksi!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hei Odysseus.
    Tervetuloa kotiin!
    Olen kauttasi saanut mukavan ja avartavan nojatuolimatkan maailamalle, siitä ilosta tarjoan pitkän lounaan kun kohdalle satumme.
    Matkaasi oli tosi mukava seurata ja jos päivitykset viipyivät olin kuin tulisilla hiilillä, onko kaikki hyvin? No odottavan aika on tietenkin pitempi kuin itse kulkijan, joka näki ja koki maailman tavallisen ihmisen näkökulmasta, ei ***** tasolla. Sinusta voisi tulla kirjailijakin kirjoitat mukavaa, luettavaa tekstiä.
    K I I T O S

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa takaisin Hyvinkään maisemiin!
    On ollut tosi kiinnostavaa seurata matkaasi paikkoihin, joihin ei koskaan voisi muutoin tutustua.

    Kevät tulee tännekin, ja varmaan poikkean myös Joutsenen terassilla!

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia kaikille kommentaattoreille, jutellaan lisää kun nähdään.

    VastaaPoista